Forum

skąd się biorą złote rybki

. . . . .
Autor Wypowiedź
NIKITA2007 14.03.2010 15:03 NIKITA2007 Mały marzyciel Wyślij wiadomość »

A ja myśłę, żę to taka dobra duszyczka, która ma jedno wielkie marzenie \" Spełnić jak najwięcej marzeń innych \" I przez to właśnie miejsce realizuje swój cel. Jest to osoba, która pragnie jak nawiększej liczbie marzyceli udowodnić, że warto marzyć, że marzenia są do spelnienia.

Opis:

Marzenie: Disneyland

odpisz cytuj "
lalu 07.04.2010 12:04 lalu Mały marzyciel Wyślij wiadomość »

Jestem w 99% procentach pewna, że to MI zależy na realizacji moich marzeń, tak jak zależy innym użytkownikom na swoich marzeniach w marzymy.pl :-) a wróżka Elena nam w tym pomaga:-) ze swoimi złotymi rybkami.

Opis: \\\\\\\\\\\\\\\"NAJWAŻNIEJSZY JEST TALENT PRAWIDŁOWEGO WIDZENIA KAŻDEJ RZECZY\\\\\\\\\\\\\\\" Platon

odpisz cytuj "
lalu 07.04.2010 12:04 lalu Mały marzyciel Wyślij wiadomość »

realizować te marzenia..

Opis: \\\\\\\\\\\\\\\"NAJWAŻNIEJSZY JEST TALENT PRAWIDŁOWEGO WIDZENIA KAŻDEJ RZECZY\\\\\\\\\\\\\\\" Platon

odpisz cytuj "
damien2014 17.05.2010 18:05 damien2014 Mały marzyciel Wyślij wiadomość »

\"Together we can do more\", wygląd strony... to oczywiste, że Orange (a właściwie PTK Centertel) za tym stoi. Na pewno dawno się domyśliliście...

Opis: Liczę na czyjąś pomoc...

Marzenie: Laptop

odpisz cytuj "
końmarzyciel 21.11.2010 19:11 końmarzyciel Marzyciel Wyślij wiadomość »

Myślę, że to wspaniali ludzie którzy chcą szerzyć spełnianie marzeń. I są takimi wielkimi marzycielami jak my . :)

Opis: Końska marzycielka. Marząca o własny wspaniałym końskim przyjacielu. Wieeeeeelkaaaa Marzycielkaaaa. :)

Marzenie: KOŃskie marzenie

odpisz cytuj "
Oliander 19.02.2011 14:02 Oliander Mały marzyciel Wyślij wiadomość »

To wspaniali ludzie, pozwalający spełniac cudze marzenia...a może Twoim marzeniem było spełniać marzenia innych???

Opis: Szalona...ze słońcem we włosach...zielenią w oczach...za szybko dorosła...z mnóstwem myśli i wspomnień rozsadzających głowę...szczęśliwa do bólu, ciesząca się tym co ma...

Marzenie: Siła marzeń...

odpisz cytuj "
Oliander 19.02.2011 14:02 Oliander Mały marzyciel Wyślij wiadomość »

To wspaniali ludzie, pozwalający spełniac cudze marzenia...a może Twoim marzeniem było spełniać marzenia innych???

Opis: Szalona...ze słońcem we włosach...zielenią w oczach...za szybko dorosła...z mnóstwem myśli i wspomnień rozsadzających głowę...szczęśliwa do bólu, ciesząca się tym co ma...

Marzenie: Siła marzeń...

odpisz cytuj "
niunia321 16.10.2011 18:10 niunia321 Mały marzyciel Wyślij wiadomość »

To wariat który ma jeszcze marzenia na szczęście

odpisz cytuj "

Ostatnio dołączyli do serwisu