Forum
skąd się biorą złote rybki
| . | . | . | . | . |
|---|---|---|---|---|
| Autor | Wypowiedź | |||
|
A ja myśłę, żę to taka dobra duszyczka, która ma jedno wielkie marzenie \" Spełnić jak najwięcej marzeń innych \" I przez to właśnie miejsce realizuje swój cel. Jest to osoba, która pragnie jak nawiększej liczbie marzyceli udowodnić, że warto marzyć, że marzenia są do spelnienia. |
||||
|
Opis: Marzenie: Disneyland |
||||
| odpisz | cytuj | " | ||
|
Jestem w 99% procentach pewna, że to MI zależy na realizacji moich marzeń, tak jak zależy innym użytkownikom na swoich marzeniach w marzymy.pl :-) a wróżka Elena nam w tym pomaga:-) ze swoimi złotymi rybkami. |
||||
|
Opis: \\\\\\\\\\\\\\\"NAJWAŻNIEJSZY JEST TALENT PRAWIDŁOWEGO WIDZENIA KAŻDEJ RZECZY\\\\\\\\\\\\\\\" Platon |
||||
|
realizować te marzenia.. |
||||
|
Opis: \\\\\\\\\\\\\\\"NAJWAŻNIEJSZY JEST TALENT PRAWIDŁOWEGO WIDZENIA KAŻDEJ RZECZY\\\\\\\\\\\\\\\" Platon |
||||
|
\"Together we can do more\", wygląd strony... to oczywiste, że Orange (a właściwie PTK Centertel) za tym stoi. Na pewno dawno się domyśliliście... |
||||
|
Opis: Liczę na czyjąś pomoc... Marzenie: Laptop |
||||
|
Myślę, że to wspaniali ludzie którzy chcą szerzyć spełnianie marzeń. I są takimi wielkimi marzycielami jak my . :) |
||||
|
Opis: Końska marzycielka. Marząca o własny wspaniałym końskim przyjacielu. Wieeeeeelkaaaa Marzycielkaaaa. :) Marzenie: KOŃskie marzenie |
||||
|
To wspaniali ludzie, pozwalający spełniac cudze marzenia...a może Twoim marzeniem było spełniać marzenia innych??? |
||||
|
Opis: Szalona...ze słońcem we włosach...zielenią w oczach...za szybko dorosła...z mnóstwem myśli i wspomnień rozsadzających głowę...szczęśliwa do bólu, ciesząca się tym co ma... Marzenie: Siła marzeń... |
||||
|
To wspaniali ludzie, pozwalający spełniac cudze marzenia...a może Twoim marzeniem było spełniać marzenia innych??? |
||||
|
Opis: Szalona...ze słońcem we włosach...zielenią w oczach...za szybko dorosła...z mnóstwem myśli i wspomnień rozsadzających głowę...szczęśliwa do bólu, ciesząca się tym co ma... Marzenie: Siła marzeń... |
||||
|
To wariat który ma jeszcze marzenia na szczęście |
||||
|
Opis: Marzenie: MIEĆ DUŻO NADZIEI I MARZEŃ |
||||