Forum

Wiersze i rymowanki

. . . . .
Autor Wypowiedź
Aishaasia 06.06.2010 22:06 Aishaasia Mistrz marzeń Wyślij wiadomość »

Obie jesteście bardzo radosne, dzięki wam dostrzegam wiosnę. Choć burz sporo i ulewne deszcze. Optymizmu - uczę sięjeszcze! Stokrotne dla was dzięki za to, a teraz czekam na ciepłe lato.

Opis: spełnianie marzeń jest sensem mojego życia.

Marzenie: Zbiórka pieniążków na delfinoterapię dla Radka

odpisz cytuj "
Sisi:* 07.06.2010 10:06 Sisi:* Marzyciel doświadczony Wyślij wiadomość »

A ja was witam bardzo radośnie , Wciąż przyglądając się tej naszej wiośnie ...Dziś piękne słońce grzeje wspaniale.. Nawet na Morzu tańcują fale , choć ich nie widzę słyszę z daleka i wiem doskonale... że z utęsknieniem tam na mnie czeka....I kiedy w podróż wielką wyjadę zabiorę z domu dzieci gromadę,razem na plaży sobie poleżymy, wieczorem zachód słońca zobaczymy... Teraz zostawiam wam promienie słońca...Niech grzeją radośnie do samego końca, a ja wam życzę uśmiechu na twarzy ,niech każdy człowiek zdobędzie to... O czym teraz marzy... buziaczki :********POzdrawiammmmmmmm

Opis: Jestem wstydliwa ,uśmiechnięta, romantyczna, lubię marzyć, a kiedy mi smutno to piszę wierszyki:)

Marzenie: Spełnione marzenie

odpisz cytuj "
Sisi:* 02.08.2010 09:08 Sisi:* Marzyciel doświadczony Wyślij wiadomość »

Jest ciepłe lato piękne gorące,aż pot sam spływa z ciała Długo czekaliśmy na to słońce, więc radość pogoda nam dała...I ja wam zdradzę cichutko w sekrecie że coś się szykuje dla mnie, a co! To sami wnet się dowiecie...To morze na które tak długo czekałam tak stale... Ten Zachód słońca w czerwieni na morskiej fali się pokaże, to jest to o czym właśnie od dawna sobie marze...Dziś radość mą pobudza myśl że właśnie stanie się to w tym roku....wystarczy chcieć odważyć się by stać na plaży w półmroku:) Pozdrawiam wszystkich z uśmiechem na twarzy :)*

Opis: Jestem wstydliwa ,uśmiechnięta, romantyczna, lubię marzyć, a kiedy mi smutno to piszę wierszyki:)

odpisz cytuj "
Sisi:* 16.11.2010 10:11 Sisi:* Marzyciel doświadczony Wyślij wiadomość »

Lato tego reku było piekne i gorące Ja czekałam zawsze na to wielkie słońce.. Spełniło sie właśnie marzenie tego lata... Wsród fal płynących jak jakaś fregata ... Tyle rzeczy naraz zobaczyłam w lecie.. Polska to kraj piekny... Najpiekniejszy na całym świecie... Tyle miejsc ciekawych po drodze widziałam i nawet na szczycie góry też siedziałam.. to mi pozwoliło znów sie cieszyc życiem, bo ja tak marzyłam cichutko i skrycie... Pozdrawiam rolniczkę dalekich i bliskich całe radio RMF... tak poprostu wszystkich:**********

odpisz cytuj "
Sisi:* 06.03.2012 18:03 Sisi:* Marzyciel doświadczony Wyślij wiadomość »

Jak dawno mnie tu w marzeniach nie było... I napewno każdemu się coś spełniło... Mnie trochę przygód w życiu spotkało... Trochę radosnych i smutnych nie mało... I coś mnie nagle tak bardzo tknęło... i w te marzenia znów mnie zepchnęło... ściskam was ciepło i bardzo czule Myśląc że wiosnę z wami przytulę... Buziaki wszystkim, całuję mile... bo tylko tu są te niezapomniane chwile..:*****

odpisz cytuj "

Jak dawno mnie tu w marzeniach nie było... I napewno każdemu się coś spełniło... Mnie trochę przygód w życiu spotkało... Trochę radosnych i smutnych nie mało... I coś mnie nagle tak bardzo tknęło... i w te marzenia znów mnie zepchnęło... ściskam was ciepło i bardzo czule Myśląc że wiosnę z wami przytulę... Buziaki wszystkim, całuję mile... bo tylko tu są te niezapomniane chwile..:*****

odpisz cytuj "

odpisz cytuj "
Sisi:* 06.03.2012 19:03 Sisi:* Marzyciel doświadczony Wyślij wiadomość »

ale mi sie skopiowało proszę usunąć jak można ?

odpisz cytuj "

Ostatnio dołączyli do serwisu