Forum
Gdzie chcielibyście pracowac?
| . | . | . | . | . |
|---|---|---|---|---|
| Autor | Wypowiedź | |||
|
A ja chciałabym robić coś w czym będę mogła wykorzystać swoją wyobraźnię i stworzyć coś pięknego. Marzy mi się architektura wnętrz, albo fotografia, albo i to i to :) Na razie niestety nie mam pieniędzy na kursy, bo budujemy z mężem domek. W tej chwili pracuję w takim miejscu, gdzie czuję, że stoję w miejscu. Wszyscy mówią ,że bym się do tego nadawała. W sumie to chyba smutno mi jak myślę o tym co chciałabym robić a widzę same przeszkody. Codziennie biorę udział w jakichś konkursach i nigdy nie wygrywam. Nie mam już pomysłu. |
||||
|
Opis: Wszystko zaczyna się od marzenia.... Nie boję się marzyć... I nigdy nie będę niszczyć cudzych marzeń. |
||||
| odpisz | cytuj | " | ||
|
Nel, nie trać nadziei! Mój syn kilka dni temu wygrał aparat cyfrowy w konkursie fotograficznym w internecie. Zrobił fikuśne zdjęcie krowy z wywalonym jęzorem. Bardzo się ucieszył. A jeżeli chodzi o pracę, to rozumiem Cię doskonale. Po szkole też pracowałam w biurze, ale było mi w nim duszno i źle - wybrałam wieś i pracę na roli. Niczego nie żałuję! |
||||
|
Opis: Jestem rolnikiem, mieszkanką maleńkiej wsi na ziemi warmińskiej. Marzenie: Radosna nowina |
||||
|
(Do cezarego) Mój tata ma na imię Czarek ;) Ja bardzo chciałabym być dziennikarką. Sądzę, że mam duże szanse w tym zawodzie, ponieważ świetnie piszę różne teksty od opowiadań po wiersze |
||||
|
Opis: \"Najpiękniejsze są marzenia niezrealizowane ,bo to one nadają życiu sens\" - Rafał Kosik Marzenie: Spełnienia marzeń! |
||||
|
Marzę by robić w życiu to co sprawia mi radość. Najchętniej realizując moje zainteresowania, a mam ich sporo i nie byle jakie. Wtedy każda praca zgodna z jakimkolwiek z moich hobby byłaby satysfakcjonująca. |
||||
|
Opis: spełnianie marzeń jest sensem mojego życia. |
||||
|
Chciała bym być weterynarzem . Już myślę o studiach weterynaryjnych w Kanadzie . Ale to jest mój plan \" B \" . Chce być piosenkarką , spiewam niezle . Jednak tekstów piosenek układać wcale nie umiem . |
||||
|
Opis: Marzenie: Chce śpiewać ! |
||||
|
Moim ogromnym marzeniem jest zostać psychoterapeutą i pracować bliziutko swojego domu. |
||||
|
Opis: \"Najpiękniejsze są marzenia niezrealizowane ,bo to one nadają życiu sens\" - Rafał Kosik Marzenie: Spełnienia marzeń! |
||||
|
Ja chciałabym założyć własną fundację. A jeżeli by mi się nie udało, to pomagać w domach dziecka lub w szpitalu, jako wolontariusz-psycholog. Te marzenie chcę połączyć z pracą psychologa- w końcu dzień można podzielić na 6h snu, pracę i wolontariat, ewentualnie gdzieś jeszcze wtrącić małą przkąskę.. |
||||
|
Opis: ...marzycielka... Marzenie: marzenie trochę inaczej |
||||
|
ja chciałbym zostać pilotem :) ale do tego muszę mieć pieniądze, znać ang i niem . wiec jeszcze długa droga przede mną ;) |
||||
|
Opis: Marzenie: Ogórkiem przez świat ;) |
||||