Forum
Zakochani
| . | . | . | . | . |
|---|---|---|---|---|
| Autor | Wypowiedź | |||
|
Ale jednak miłość to reakcja chemiczna zachodząca w mózgu |
||||
|
Opis: Fotografia to moja pasja, moje życie. Marzenie: Marzę o kosmicznym zdjęciu |
||||
| odpisz | cytuj | " | ||
|
Z kiedy jest ten artykuł? |
||||
|
Opis: Jak każdemu Czarkowi przystało, mam lekko nierówno pod sufitem ;) Marzenie: Wpis w księdze rekordów Guinessa |
||||
|
Czyli z was niepoprawni romantycy? |
||||
|
Opis: Fotografia to moja pasja, moje życie. Marzenie: Marzę o kosmicznym zdjęciu |
||||
|
Dla mnie miłość to chemia ;) Ale jakże niesamowita i wspaniała chemia :D |
||||
|
Opis: Little cute dead girl ;) Marzenie: Podróże małe i wielkie |
||||
|
Święty Walenty zanim stał się, patronem zakochanych często wzywany był podczas ciężkich chorób. Szczególnie w przypadku epilepsji i problemów nerwowych. Tak było w średniowiecznych Niemczech, natomiast Anglosasi postanowili ochrzcić go wspomnianym mianem patrona zakochanych. Wybór akurat Walentego na patrona zakochanych można w pewien sposób zrozumieć, bo jeśli przyjmiemy miłość za stan odurzenia chemicznego podobny do choroby psychicznej to wybór jest jak najbardziej trafiony. Wszak to najpiękniejsza choroba na świecie :) |
||||
|
Opis: Marzenie: Napisz do nich |
||||
|
W tym wypadku choroba to przenośnia w sensie jak najbardziej pozytywnym... |
||||
|
Opis: Marzenie: Napisz do nich |
||||
|
A Pulsar Ciebie? Zapytaj - kto pyta, nie błądzi!!! |
||||
|
Opis: Jestem rolnikiem, mieszkanką maleńkiej wsi na ziemi warmińskiej. Marzenie: Radosna nowina |
||||
|
Ja nie jestem zakochana. Ale może niedługo... |
||||
|
Opis: \"Najpiękniejsze są marzenia niezrealizowane ,bo to one nadają życiu sens\" - Rafał Kosik Marzenie: Spełnienia marzeń! |
||||