Forum
Wakacje
| . | . | . | . | . |
|---|---|---|---|---|
| Autor | Wypowiedź | |||
|
Witaj Pino! Zaglądałam do Twojego dziennika marzeń, ale relacji z wycieczki do Tunezji jeszcze nie znalazłam. Pewnie nie możesz ochłonąć po powrocie? Bardzo jestem ciekawa wrażeń i fotografii. Jeżeli napiszesz pięknie, jak tylko Ty potrafisz, to poczuję się tak, jakbym razem z Tobą przemierzała ten piękn kraj. Pozdrawiam!!! |
||||
|
Opis: Jestem rolnikiem, mieszkanką maleńkiej wsi na ziemi warmińskiej. Marzenie: Radosna nowina |
||||
| odpisz | cytuj | " | ||
|
Pino, jeszcze jedna prośba do Ciebie. Jeżeli masz ochotę na zabawę w rymowanki, to kliknij na temat Hobby. Tam znajdziesz tytuł dodany przez Sisi ,,Wiersze i rymowanki\'\'. Opisuj Swoje przemyślenia, codzienne radości i smuteczki wierszem. Na razie bawimy się tylko my dwie: Sisi i ja. Jakoś nikt więcej nie chce się do nas przyłączyć. Zapraszam!!! |
||||
|
Opis: Jestem rolnikiem, mieszkanką maleńkiej wsi na ziemi warmińskiej. Marzenie: Radosna nowina |
||||
|
Rolniczko,kochana duszyczko tego portalu :) swoje wrazenia spisze na pewno po weekendzie,mam nadzieje ze sie Wam spodobaja:) co do wierszykow i rymowanek z pewnoscia sie do Was przylacze:)pozdrowionka i dziekuje za zaproszenie |
||||
|
Opis: Wierz w marzenia, bo w nich ukryte są bramy do wieczności. Marzenie: Udało się! |
||||
|
Trzymam Cię za słowo ;) |
||||
|
Opis: American dream is what I need. Marzenie: Zwiedzić USA |
||||
|
Odgrzebujemy stare wątki ;) |
||||
|
Opis: Jak każdemu Czarkowi przystało, mam lekko nierówno pod sufitem ;) Marzenie: Wpis w księdze rekordów Guinessa |
||||
|
No to cezary, skoro odgrzebałeś wątek to pisz gdzie jedziesz w wakacje :D |
||||
|
Opis: Little cute dead girl ;) Marzenie: Podróże małe i wielkie |
||||