Forum
PYTANIA DO ADMINISTRATORA...
| . | . | . | . | . |
|---|---|---|---|---|
| Autor | Wypowiedź | |||
|
O, cieszymy się bardzo, że Moderator powstał z martwych i jest już z nami! |
||||
|
Opis: Jestem rolnikiem, mieszkanką maleńkiej wsi na ziemi warmińskiej. Marzenie: Radosna nowina |
||||
| odpisz | cytuj | " | ||
|
Dziwne milczenie ze strony administratora.NIE rozumiem ,co jest ?Ten konkurs staje się martwy.CZy ludzie przestają \"marzyć\"? A może wszystkie marzenia zostały spełnione? |
||||
|
Opis: ......... Marzenie: Materiał na prace naukową |
||||
|
Może Administrator odezwałby się do nas od czasu do czasu. Dziwne wydaje mi się tak długie milczenie. Strona powoli zamiera. Cały zapał Marzycieli gdzieś uleciał. Nikt nie ma ochoty na dodawanie nowych marzeń. Być może jest to spowodowane tym, że konkurs już się skończył - nim na dobre się rozkręcił. Administratorze! - wróć do nas, tego wymaga kultura osobista - nie, żebym chciała być nieuprzejma, ale tak wypada!!! |
||||
|
Opis: Jestem rolnikiem, mieszkanką maleńkiej wsi na ziemi warmińskiej. Marzenie: Radosna nowina |
||||
|
Czyżby Administrator utknął gdzieś zasypany przez śnieg? |
||||
|
Opis: Cymbał co po świecie dynda nad tumanem góruje co nie podróżuje... Marzenie: Kolejne studia? |
||||
|
A ja to bym spełniła dwa w jednym marzenia bo morze bym widziała :) wreszcie;) |
||||
|
Opis: Jestem wstydliwa ,uśmiechnięta, romantyczna, lubię marzyć, a kiedy mi smutno to piszę wierszyki:) Marzenie: Spełnione marzenie |
||||
|
zgadzam się z rolniczka |
||||
|
Opis: Marzenie o czymś nieprawdopodobnym ma swoją nazwę. Nazywamy je nadzieją. Marzenie: urodzinki |
||||
|
PROSIMY ADMINISTRATORA O WYJASNIENIE: Czy administrator już zakończyl działalność ? |
||||
|
Opis: ......... Marzenie: Materiał na prace naukową |
||||
|
eee do kitu coś mi się zdaje że ta stronka jest jednym wielkim oszustwem chyba usunę konto |
||||
|
Opis: Marzenie o czymś nieprawdopodobnym ma swoją nazwę. Nazywamy je nadzieją. Marzenie: urodzinki |
||||