Forum

Marze o....

. . . . .
Autor Wypowiedź
krzysiek 26.05.2009 13:05 krzysiek Mistrz marzeń Wyślij wiadomość »

Witaj Małgosiu :)

Opis: Fotografia to moja pasja, moje życie.

Marzenie: Marzę o kosmicznym zdjęciu

odpisz cytuj "
aga89s 28.05.2009 15:05 aga89s Marzyciel Wyślij wiadomość »

Wszyscy młodzi pouciekają z kraju, a kto będzie pracował na moją emeryturkę?
ja się nigdzie nie wybieram, chyba że do Afryki na misje, ale to tylko na jakiś czas... Pewnie nawet gdybym miała możliwości żeby pracować za granicą, to nie miałabym odwagi...

Opis: Jestem kim jestem. Świadoma zalet,świadoma wad.Uparta,oj nawet bardzo. Jak czegoś pragnę wytrwale dążę do celu

Marzenie: zostać lekarzem

odpisz cytuj "
piegusek 19.06.2009 12:06 piegusek Mistrz marzeń Wyślij wiadomość »

ja tez zostaje malgosiapoz ma rcje trzeba mieć pomysł na życie

Opis: Mam na imię Anna i szybko przekonałam się ze marzenia można naprawde spełnić ..........

Marzenie: Moim marzeniem jest aby ten portal pozostał jescze długoooooo

odpisz cytuj "
rolniczka 19.06.2009 21:06 rolniczka Mistrz marzeń Wyślij wiadomość »

Oj, to dobrze, Piegusku!!! A jaki masz pomysł na życie - jeżeli to nie tajemnica?

Opis: Jestem rolnikiem, mieszkanką maleńkiej wsi na ziemi warmińskiej.

Marzenie: Radosna nowina

odpisz cytuj "
rolniczka 05.07.2009 19:07 rolniczka Mistrz marzeń Wyślij wiadomość »

Dzisiaj marzę o tym, żeby Marzyciele powrócili na forum. Jakoś mało Was się zrobiło. Czyżbyście się zniechęcili tym, że Administrator nie rozstrzyga kolejnej edycji konkursu? Nic to, kiedyś rozstrzygnie. Miło było podyskutować na różne tematy i to w bardzo kulturalny sposób. Wracajcie Marzyciele, wpisujcie na profilach Swoje marzenia - może się spełnią?!!!

odpisz cytuj "
rolniczka 06.07.2009 20:07 rolniczka Mistrz marzeń Wyślij wiadomość »

Lady Starlight, nie do Ciebie były skierowane moje słowa - Twoja aktywność na tym portalu jest imponująca i niezaprzeczalna. Nawoływałam innych Marzycieli. Tylu ich było, dodawali ciekawe komentarze do profili, a teraz ich gdzieś wyniosło. Chyba wyjechali na wakacje i nie chce im się siadać do komputera. I pewnie dobrze się bawią. Niech im to wyjdzie na zdrowie, tylko tęskno mi za nimi. Pozdrawiam Cię, Lady!!!

odpisz cytuj "
rolniczka 04.08.2009 12:08 rolniczka Mistrz marzeń Wyślij wiadomość »

Mała Supernova, do odważnych świat należy. Jak nie spróbujesz, to nigdy się nie dowiesz i będziesz żałowała do końca życia. Łap szczęście, póki jest w zasięgu Twoich ramion. Jak się nie uda - trudno. Życzę Ci spełnienia tego marzenia!!!

odpisz cytuj "

Ostatnio dołączyli do serwisu