Forum

Mojue hobby to...

. . . . .
Autor Wypowiedź
Aishaasia 26.10.2009 17:10 Aishaasia Mistrz marzeń Wyślij wiadomość »

co się tyczy budowania, z klocków to jako dziecko to lubiłam, do momentu, gdy nie znałam układanek, puzzli. Gdy już je odkryłam zaraziłam się pasją grania w gry logiczne, rozwiązywanie krzyżówek, łamigłówek, rebusów, a nade wszystko wciąż układam puzzle. Na razie przerzuciłam się na układanie puzzli na komputerze, ale tęsknię za tymi prawdziwymi, kartonowymi, po 800, 1000. Chciałabym zacząć od 1000, 2000 kawałków, najchętniej widoków, zawsze mi się podobały. Dlaczego takie z 1000, 2000 puzzli? bo takich jeszcze nie układałam, a ostatnio takie i to z takim pięknym widokiem lub słynnymi, charakterystycznymi dla różnych krajów budowlami widziałam w sklepie niedaleko domu, i za tęskniłam. To bardzo rozwijające zajęcie, wiele uczy, a ja przy tym odpoczywam. Gdy gram w gry logiczne, układam puzzle, czy rozwiązuję łamigłówki mam wszystko, czego mój \"mózg\" potrzebuje, by być długo sprawnym. Chyba wrócę do układania prawdziwych puzzli, kusi mnie te 2000 kawałków, ach...

Opis: spełnianie marzeń jest sensem mojego życia.

Marzenie: Zbiórka pieniążków na delfinoterapię dla Radka

odpisz cytuj "
marcinos18 19.12.2009 23:12 marcinos18 Marzyciel doświadczony Wyślij wiadomość »

Filmowanie i motoryzacja

Opis: \\\\\\\"Żyj szybko, Kochaj mocno, Umieraj młodo...\\\\\\\"

Marzenie: Canon EOS 550D

odpisz cytuj "
Sankosia 14.12.2010 18:12 Sankosia Marzyciel Wyślij wiadomość »

Ooo... Ja też lubię łamigłówki, sudoku, ale za puzzlami nieprzepadam. Moją najprawdziwszą pasją jest taniec modern jazz i poznawanie Feng Shui.

Opis: \"Najpiękniejsze są marzenia niezrealizowane ,bo to one nadają życiu sens\" - Rafał Kosik

Marzenie: Spełnienia marzeń!

odpisz cytuj "

Ostatnio dołączyli do serwisu