Forum

kto z was pisze ręka do góry

. . . . .
Autor Wypowiedź
Karim 08.09.2009 18:09 Karim Mały marzyciel Wyślij wiadomość »

Nie ma się czego bać ;) mam taki duży gruby z żółtymi kartkami zeszyt. W nim to zapisuje moje wiersze, w pełni ukończone i przeze mnie zaakceptowane ;) w drugim podobnym lecz trochę mniejszym pisze wszystkie swoje myśli zaczynając od tych najbzdurniejszych kończąc na naprawdę naukowych kwestiach ;p zapisuje cytaty które mi inspirują lub bawią ;) można go nazwać pamiętnikiem ale ja nadałam mu swoją specjalną nazwę :) kiedyś prowadziłam blogi z opowiadaniami bo chciałam zobaczyć jak mój styl pisania przyjmą inni :) i wiecie co? byłam niezwykle mile zaskoczona :) blog niestety pół roku temu usunęłam, czego żałuje... ale wszystko mam wydrukowane ;D teraz mam nowego bloga ale jest on zadedykowany mojej siostrze, która uprosiła mnie do napisania tego opowiadania (spodobał jej się sam pomysł). Ostatnio wzięłam udział w konkursie, wyniki pod koniec września :) ludzie, trzeba się chwytać wszytskiego;)

Opis: Dziewczyna, która dopiero niedawno zdała sobie sprawę, czego tak naprawdę chce od życia by być szczęśliwą. I chociaż wymaga to od niej wielu ryzykownych decyzji, podejmie się tego. Bo wie, że aby naprawdę żyć trzeba robić to co się kocha, co nas fascynuje i daje radość.

Marzenie: Dlaczego?

odpisz cytuj "
Pina86 21.09.2009 11:09 Pina86 Mistrz marzeń Wyślij wiadomość »

Ja nadal walcze o swoje opowiadania,jednak narazie brak odzewu z jakiejkolwiek gazety lub wydawnictwa.Dziwi mnie to ze jak dotad sie jeszcze nie poddalam ,chyba naprawde znalazlam swoje powolanie skoro nie trace nadziei... Martwie sie jedynie ze tak naprawde jestem pozbawiona talentu literackiego

Opis: Wierz w marzenia, bo w nich ukryte są bramy do wieczności.

Marzenie: Udało się!

odpisz cytuj "
fiszka 25.07.2010 09:07 fiszka Mały marzyciel Wyślij wiadomość »

Piszę dużo opowiadań i wierszy, swojego czasu powstawały także piosenki, artykuły, próby esejów. Od uwaga, trzech lat ponad pracuję nad powieścią, której nie potrafię dokończyć. W połowie stwierdzam, że przecież stać mnie na więcej i zaczynam od nowa. Już sama nie wiem czy cokolwiek z tego będzie...

odpisz cytuj "
Flanel 14.01.2011 11:01 Flanel Mały marzyciel Wyślij wiadomość »

Ja bym na Twoim miejscu spróbował może nie tyle wysłać, co samemu pojechać do wydawnictw i przedstawić swoją twórczość. Może tam dowiesz się, czy obrałaś dobry kierunek, lub zobaczysz miesięcy po wizycie Twoje opowiadania w sklepach. Mam jeszcze taki głupi pomysł, żeby iść do jakiegoś pisarza po wskazówki, tylko z tym trzeba uważać, żeby nie ukradł Ci pomysłu. Życzę powodzenia

Opis: \\\\\\\"Jeśli chcesz zobaczyć tęczę, nie możesz bać się deszczu\\\\\\\" wkolejcepomarzenia.blogspot.com

Marzenie: Dla wszystkich zakochanych

odpisz cytuj "
Lady Starlight 12.11.2011 01:11 Lady Starlight Mistrz marzeń Wyślij wiadomość »

Ja piszę - wiersze, dramaty, opowiadania, kiedyś napisałam parę dłuższych, ale stwierdziłam, że zbytnio do rozległej prozy stworzona nie jestem, raz zdarzyło mi się napisać piosenkę. Ale zdecydowanie moją domeną są wiersze :) Startuję w konkursach sporadycznie, jak mi się chce. Jakiś czas temu miałam lokalny debiut na łamach gazetki studenckiej, lokalnej gazety oraz w kwartalniku literackim, który obejmuje moje tereny, parę utworów w almanachach pokonkursowych. Kiedyś miałam też własnego bloga z poezją, ale skasowałam ze względu na bezczelne kopiowanie mojej twórczości w sieci. No i to chyba na tyle, póki co, obecnie mam zastój literacki od 2 tygodni.

Opis: Possesed by Loneliness and Void... // Engel & Maskineri

Marzenie: "Na samotność skazują człowieka nie wrogowie, lecz przyjaciele"

odpisz cytuj "

Ostatnio dołączyli do serwisu