Forum

potrzebuję wsparcia...iskierki nadziei...

. . . . .
Autor Wypowiedź
załamana 22.09.2010 22:09 załamana Mały marzyciel Wyślij wiadomość »

Witam, weszłąm tu żeby się komuś wygadać, a wiadomo najłatwiej komuś nieznanemu... Powiedzcie mii czy ma prawo mnie ktoś (mój chłopak) wyzywać w straszny sposób, aż wstyd się przyznać, tylko dlatego, że nie podjęłam się obrony pracy licencjackiej tylko przesunęłam ją na następny rok? Ja rozumiem że zależało mu na tym mi też ale niestety nie poradziłam sobie, to jest dla mnie największą karą, chciałabym żeby mnie wspierała w tak trudnych momentach a nie wyzywał, czy to jest normalne żeby chłopak mówił że zgotuje mi piekło na ziemi, dodam, że mieszkamy ze sobą. Jestem załamana, płacze a on widząc moje łzy jeszcze bardziej mnie obraża, dzisiaj nawet mnie udeżył...Nie oczekuje rad, bo pewnie też Was to nie obchodzi, ale jakby znalazła się jakaś dobra duszyczka to proszę o wsparcie, jakieś ciepłe słowo na pojawienie się iskierki nadziei i uśmiechu... Marta

Opis:

Marzenie: potrzebuję wsparcia...

odpisz cytuj "
Sankosia 14.12.2010 18:12 Sankosia Marzyciel Wyślij wiadomość »

On nie ma prawa!!! Załamana, jesteś za wspaniałą dziewczyną dla niego! Powinnaś wygadać się komuś zaufanemu z twojego otoczenia. Pozdrawiam

Opis: \"Najpiękniejsze są marzenia niezrealizowane ,bo to one nadają życiu sens\" - Rafał Kosik

Marzenie: Spełnienia marzeń!

odpisz cytuj "
Pina colada 05.05.2011 14:05 Pina colada Mały marzyciel Wyślij wiadomość »

To nie jest normalnie zachowanie. To nie jest zwiazek ani milosc, bo nie traktuje sie tak osoby ktora sie kocha.

Opis:

odpisz cytuj "
rolniczka 07.07.2011 20:07 rolniczka Mistrz marzeń Wyślij wiadomość »

Marto, taki związek jest chory! Zrezygnuj z niego jak najszybciej. Tu nie pomogą żadne zaklęcia. Chłopak, który podnosi rękę na swoją dziewczynę będzie to robił zawsze. Trafił Ci się despota i takim pozostanie. Zostaw go jak najszybciej. Nie płacz, tylko walcz. Na pewno jesteś wartościowym człowiekiem. Życzę powodzenia! Posłuchaj dobrej rady doświadczonej kobiety. Pozdrawiam!

Opis: Jestem rolnikiem, mieszkanką maleńkiej wsi na ziemi warmińskiej.

Marzenie: Radosna nowina

odpisz cytuj "

Ostatnio dołączyli do serwisu