Forum
zostałam Nauczycielem Vedic Art :)
| . | . | . | . | . |
|---|---|---|---|---|
| Autor | Wypowiedź | |||
|
i czuję jakby mi skrzydła urosły .... Jeśli zaintrygowała Cię nazwa Vedic Art - zapraszam www.vedicart.eu |
||||
|
Opis: Człowiek staje się tym, o czym myśli przez większość czasu. Marzenie: Zapoznać jak największą liczbę ludzi w Polsce z ideą Vedic Art |
||||
| odpisz | cytuj | " | ||
|
Gratuluję Marzycielu :). |
||||
|
Opis: Cymbał co po świecie dynda nad tumanem góruje co nie podróżuje... Marzenie: Kolejne studia? |
||||
|
Ja kiedyś wrzuciłam monete do studni i pomyślałam trzy życzenia. Jedno się już spełniło: skończyłam studia |
||||
|
Opis: \\\\\\\\\\\\\\\"NAJWAŻNIEJSZY JEST TALENT PRAWIDŁOWEGO WIDZENIA KAŻDEJ RZECZY\\\\\\\\\\\\\\\" Platon |
||||
|
Gratulacje! |
||||
|
Opis: spełnianie marzeń jest sensem mojego życia. |
||||
|
Witaj Aishaasia ! Dziękuję za gratulacje wierze że też Ci napewno spełni się też Twoje marzenie w końcu nie przagniesz gwiazdki z nieba . Twoje warzenie jest bardzo realne tylko trochę wymaga czasu i cierpliwości .Wiem że najtrudnie jest czekać czas wówczas się bardzo dłuży ale potem procentuje . Życzę Ci również spełnienia Twojego wielkiego marzenia bo jest o no pękne i nie tylko Twoje oczy będą podziwiać ale i podzielisz się spostrzeżeniami z nami . Pozdrawiam cieplutko i życzę by ten czas był jak najkrutszy w oczekiwaniu na spełnienie Twojego marzenia amigo |
||||
|
Opis: Marzenie: trzy kółka -marzenie |
||||
|
Dziękuję Ci serdecznie, to bardzo miłe, że ktoś oprócz mnie jeszcze wierzy we mnie i w siłę marzeń. Staram się realizować moje dwa marzenia. Właśnie stopniowo uczę się do sesji, by zaliczyć 1-wszy rok wymarzonych studiów i piszę mój blog. |
||||
|
Opis: spełnianie marzeń jest sensem mojego życia. |
||||