Forum
Rozczarowanie?
| . | . | . | . | . |
|---|---|---|---|---|
| Autor | Wypowiedź | |||
|
Rozmawiamy tu o spełnionych marzeniach. A czy komuś z Was Marzyciele zdarzyło się, że coś o czym mocno marzyliście spełniło się, ale byliście tym później rozczarowani. Np. ktoś marzył o pracy na jakimś stanowisku, a gdy już mu się udało dostać tą pracę, czuł, że to jednak nie to czego oczekiwał. Albo inny przykład: ktoś miał w wyobraźni swoją wymarzoną sukienkę, zjeździł pół Polski, żeby taką znaleźć (uszyć?), a gdy już ją założył to stwierdził, że jednak wygląda w niej tragicznie. Ja marzyłam o studiach w dużym mieście. Po wielu trudach spełniło się. Na początku bardzo się cieszyłam, tylko że teraz jestem jednak zawiedziona. Hmm... Inaczej to sobie wyobrażałam. |
||||
|
Opis: Cymbał co po świecie dynda nad tumanem góruje co nie podróżuje... Marzenie: Kolejne studia? |
||||
| odpisz | cytuj | " | ||
|
Moje Marzenia jeszcze rok temu wydawło się nie realne a na wiosnę jestem posiadaczem mojego marzenia a jest nim Skuter elektryczny widac na profilu Czyli prawdą jest że mimo wszystko się spełniają . pozdrawiam wszystkich cieplutko |
||||
|
Opis: Marzenie: trzy kółka -marzenie |
||||
|
Gratulacje, Amigo! Nigdy nie trzeba tracić nadziei. Powtarzam to wszystkim marzycielom - bo marzenia się spełniają. Moje, o wydaniu książki drukiem - właśnie się realizuje. Wkrótce pochwalę się nim na moim profilu. Opiszę całą drogę w dzienniku marzeń. Pozdrawiam! |
||||
|
Opis: Jestem rolnikiem, mieszkanką maleńkiej wsi na ziemi warmińskiej. Marzenie: Radosna nowina |
||||
|
Witaj ogrodniczko ! Dziękuję i za to że też wierzysz i dodajesz wiarę innym że mimo wszystko marzenia się spełniją chociaż niekiedy trzeba sobie w tym pomuć,jednak liczy się wiara i to co wydaje się nie możliwe jest możliwe! i to właśnie jest sukces . Pozdrawiam bardzo cieplitko i życzę spełnienia marzeń Ci ogrodniczko bo każdy ma marzenie amigo gg;13548872 było by miło |
||||
|
||||
Witaj rolniczko ! Dziękuję i za to że też wierzysz i dodajesz wiarę innym że mimo wszystko marzenia się spełniją chociaż niekiedy trzeba sobie w tym pomuć,jednak liczy się wiara i to co wydaje się nie możliwe jest możliwe! i to właśnie jest sukces . Pozdrawiam bardzo cieplitko i życzę spełnienia marzeń Ci ogrodniczko bo każdy ma marzenie amigo gg;13548872 było by miło |
||||
|
||||