Forum
Skąd się wzięła nazwa Twojego nicka?
| . | . | . | . | . |
|---|---|---|---|---|
| Autor | Wypowiedź | |||
|
loamaker to jest skrot od \"Law of Attraction\" i maker. |
||||
|
Opis: Marzenie: Swinka |
||||
| odpisz | cytuj | " | ||
|
Mój nick- to moje imię, bo ja jestem ze śniegu i mam nos z marchewki;) |
||||
|
Opis: |
||||
|
Mam na nazwisko Sankowska! Tak naprawdę mój nick \"wymyślił\" mój kolega Łukasz, który kiedyś mnie tak nazwał. |
||||
|
Opis: \"Najpiękniejsze są marzenia niezrealizowane ,bo to one nadają życiu sens\" - Rafał Kosik Marzenie: Spełnienia marzeń! |
||||
|
Uczę się włoskiego, a \'padrona di mondo\' to kochanka świata, mistrzyni- pewne osiągnięcie duchowe, na które staram się zapracować poprzez naukę medytacji:) Zabrzmiało wzniośle:D Pewnie wyjdę na buraka, haha |
||||
|
Opis: Niepoprawna marzycielka... Nigdy nie wiem, co napisać, by nie wyjść na buca:) Marzenie: Prozaiczne, a jednak! |
||||
|
Poza tym Padrona to anagram do Pandory, a ja troszkę mam pecha:D |
||||
|
Opis: Niepoprawna marzycielka... Nigdy nie wiem, co napisać, by nie wyjść na buca:) Marzenie: Prozaiczne, a jednak! |
||||
|
padrona uratowałaś życie tego forum!!! Myślałam, że już nikt tutaj nie zajrzy |
||||
|
Opis: \"Najpiękniejsze są marzenia niezrealizowane ,bo to one nadają życiu sens\" - Rafał Kosik Marzenie: Spełnienia marzeń! |
||||
|
Lady Starlight - zawsze lubiłam gwiazdy, niosą ze sobą subtelne światło pomagające odnaleźć drogę, jak dla mnie, czasem i tą życiową. Od gwiazd możemy się wiele nauczyć. Ponadto, tak zatytułowany jest jeden z utworów grupy "The Scorpions", gdzie Lady Starlight jest strażniczką Miłości, że tak powiem - własna interpretacja treści utworu. |
||||
|
Opis: Possesed by Loneliness and Void... // Engel & Maskineri Marzenie: "Na samotność skazują człowieka nie wrogowie, lecz przyjaciele" |
||||